Funday 2018

FUNDAY 2018

Zondag 8 juli onze jaarlijkse Funday. Het weer was schitterend, gelukkig waaide er de gehele dag een windje zodat het niet te warm was voor alle activiteiten. Het mooie terrein van de windhonden renvereniging bood genoeg schaduw zodat ook alle auto's in de schaduw geparkeerd konden worden. Er waren 21 honden met hun baasjes aanwezig. 


Om 09:45 uur zijn we gestart met de algemene ledenvergadering, helaas was de opkomst voor deze vergadering niet groot. Om 10:15 uur sloten we de vergadering en begonnen de activiteiten. 


De renbaan was voor de meeste aanwezige mini's helemaal nieuw. Dit zorgde voor leuke en verrassende momenten. De meeste hadden het vrij snel door wat er van de verwacht werd, maar sommige bleven het publiek of hun eigen baasjes toch net wat leuker vinden dan de haas waar ze achteraan hoorde te rennen. Tussen de runs door konden de honden lekker afkoelen in badjes of onder de water sproeier. 


Wij als bestuur willen Ben Regeer even in het bijzonder bedanken voor zijn hulp als vrijwilliger, Ben is een natuurtalent achter de microfoon en voorzag elke run van leuk commentaar. 


Na de middagpauze begonnen de spelletjes en konden de liefhebbers nog een keer de renbaan op. Het spijkerpoepen, de eierrace en het zaklopen leverde een hoop lol op. Aan het einde was het weer tijd voor de wedstrijd "Best verklede Bull en baas". Hilarisch was het en geweldig om te zien dat er zoveel tijd en aandacht aan de kostuums was besteed. Na de prijsuitreiking hebben we met zijn allen opgeruimd en de dag positief afgesloten. Wij zien jullie graag op de volgende Funday in 2019!


De foto's van deze geslaagde dag staan onder het tabje foto's Funday 2018.


Groetjes het Bestuur,


Vanessa

Sophie

Mireille

Saskia